Hvorfor Sorbact®?

Som et helt almindeligt plaster eller forbinding. Men helt enestående.

Sorbact® har alle de funktioner, du forventer af et almindeligt plaster. Men dets bakteriebindende egenskaber gør det samtidigt helt enestående. Sorbact®-overfladen udnytter en helt naturlig proces, som binder bakterier til sig, hvorved Sorbact® bliver ekstra nyttigt i situationer, hvor et sår udsættes for øget risiko for infektion.

Sådan virker det

Så snart du har sat Sorbact® på såret, starter processen, hvor bakterier og svampe bindes til dets overflade.

Bakterier bindes til overfladen
Bakterier og svampe, som findes i såret, bindes nu til plastret. Ved at reducere mængden af bakterier og svampe i såret, fremmes sårhelingen og risikoen for infektion mindskes.

Bakterier fjernes fra såret ved plasterskift
Når plastret tages af, fjernes de mikroorganismer (bakterier og svamp), som er blevet bundet til Sorbact® plastret. Helt naturligt, uden at afgive nogen form for kemisk aktive stoffer til såret.

Hvornår skal jeg bruge Sorbact®?

I Sorbact®-sortimentet findes sårplejeprodukter, som hjælper dig med at behandle alt fra småskrammer til lidt større sår. Sorbact® plaster og bandager findes i mange forskellige størrelser og former, og passer glimrende i hjemmeapoteket, med på rejse eller i træningstasken.

Hvem kan anvende Sorbact®?

Sorbact® kan bruges af mennesker i alle aldre. Dets infektionsforebyggende egenskaber er baseret på en helt naturlig proces, som ikke afgiver nogen form for kemisk aktive stoffer til såret. Det betyder at det også er velegnet til børn samt til gravide og ammende kvinder.